Calella Film Office ha rebut més sol·licituds de gravació que l’any passat

L'actor Dani Rovira al passeig de Garbí de Calella en un moment del rodatge de "100 metres"

Calella Film Officce ha realitzat 22 produccions audiovisuals des de la seva creació. L’oficina de l’ajuntament dedicada al sector audiovisual celebra que Calella desperti interès de productores audiovisuals en l’àmbit internacional i nacional. Durant els dos anys que porten de servei han rebut 49 sol·licituds de productores interessades a realitzar des de curtmetratges, sèries de televisió, reportatges, videoclips, anuncis o fins i tot sessions fotogràfiques.

Durant el 2018 es van fer 9 produccions audiovisuals i en el que portem de 2019 s’han realitzat 13 produccions. Unes xifres que ha anunciat en un comunicat l’ajuntament sobre Calella Film Office, el servei que facilita els rodatges al municipi.
Les produccions que han gestionat han estat el programa de cites “The Bi Life” (Regne Unit) o les seqüències de la sèrie “Der Barcelona Krimi” (Alemanya). També s’han gravat localitzacions de sèries de TV3 com ara “Si no t’hagués conegut” i “La Riera”, i el programa “Tabú” de Jon Sistiaga amb Lluís Homar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.