Calella frega el 10 en transparència de la comunicació pública

webcalella

Per cinquè any consecutiu ha rebut el segell Infoparticipa que atorga la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona. Un distintiu sobre qualitat i transparència en comunicació pública local que avalua els webs municipals. Comprova que es publiquin informacions sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectiu o les formes de participació pública. Calella ha obtingut un resultat de 50 sobre 52.

Compleix el 96’15% dels indicadors que avaluen les dues institucions a l’Infoparticipa. Com en l’última edició, el web municipal no facilita informació sobre les declaracions d’activitats i béns dels càrrecs electes, tampoc la carta de serveis i els compromisos davant la ciutadania. Això impedeix aconseguir l’excel·lent en matèria de comunicació pública.

Amb tot, des del consistori s’exposa que s’han anat millorant progressivament els resultats en els últims anys. El 2013, el primer en què va participar al programa, va complir 38 indicadors; van ser 40 l’any següent, el 2014; i es va arribar als 49 l’any 2015. En els dos últims estudis realitzats, el 2016 i el 2017, s’ha aconseguir complir amb 50 indicadors.

L’equip de Govern Municipal celebra que amb la certificació es reconegui la seva tasca en favor de la transparència i l’accés a la informació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat