Obertes les inscripcions al casal d’estiu del Club Tennis Taula Calella

casal tennis taula

L’entitat esportiva engega un any més el seu casal d’estiu, en el que els nens i nenes poden introduir-se en el món del tennis taula o millorar la seva tècnica aquells que ja en saben. Està dirigit a joves d’entre 6 i 18 anys, siguin socis o no del club.

Les inscripcions es poden fer de dues formes. Les ha explicat el director tècnic del club, Aitor Puig.

Tenim dues maneres. Tenim el formulari a la nostra pàgina web, que és cttcalella.com i llavors també oferim dies gratuïts de prova d’aquí fins que acabi l’estiu per tots aquells nens i nenes que vulguin provar i la inscripció la tramitaríem a les instal·lacions mateix a la Fàbrica Llobet.

A la Fàbrica atenen en horari de tardes, de dilluns a divendres de 17 h a 21 h.

Com a novetat, aquest any també s’amplia a l’agost, excepte la setmana del 30 de juliol al 3 d’agost degut a que tenen una altra activitat programada, de 9 h a 13 h del matí. El casal es portarà a terme a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet i, a més de jugar a tennis taula, també realitzaran altres tipus d’activitats.

Tenim dues sales molt ben acondicionades, a l’estiu doncs aprofitem també els espais sense taules i fem jocs, preparació física i sobretot temes de psicomotricitat i coordinació pels més petits, però també molt de joc lliure. Tenim un espai molt bo a la Fàbrica Llobet i és important aprofitar-ho i totes les activitats seran allà dins però no totes les activitats seran relacionades amb el tennis taula, intentarem que també facin altres tipus de jocs.

El preu és de 30 euros a la setmana. Pels socis, hi haurà un 10% del cost total del casal per cada persona que portin. Les inscripcions romandran obertes fins el proper 15 de juny.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al director tècnic del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat