Calella manté l’oferta educativa a P3 en l’any de la pitjor davallada d’alumnes a Catalunya

ceip-escola-la-minerva

Fins dijous de la setmana que ve està obert el període de preinscripció escolar per als nens i nenes que el curs 2016-2017 entraran en el segon cicle d’Educació Infantil, a Primària i a Secundària Obligatòria.

A Catalunya aquest curs hi ha gairebé 7.400 alumnes menys a P3, la davallada més important d’alumnes d’aquesta edat dels últims 30 anys. S’ofereixen 76.000 places per a P3 a tot el país i 82.000 per a primer d’ESO.

Calella manté, de cara al curs que ve, les vuit línies de P3 que ofereixen els diferents centres educatius de la ciutat. El centre que més places de P3 ofereix és l’Escola Pia, amb tres línies. L’altre centre concertat de la ciutat, l’Escola Freta, n’ofereix dues, igual que l’escola pública La Minerva. L’escola Carles Salicrú ofereix una sola línia de P3, que es manté a P4, però que en té dues fins a sisè de Primària.

La davallada d’alumnes a P3 a Catalunya comportarà el tancament de fins a 67 aules, però no serà el cas de Calella, que manté les vuit línies repartides en els quatre centres escolars.

Per la seva banda, l’escola bressol municipal El Carrilet tindrà obert durant el mes de maig el període de preinscripcions per tal que les famílies que hi vulguin portar els seus fills a partir de setembre puguin fer la sol·licitud de plaça. L’adjudicació de places es farà segons uns barems regulats de puntuació en base a criteris establerts i públics.

Aquest curs es crearan a Catalunya sis escoles noves, una per fusió de dos centres, i tres instituts nous.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat