Calella pels Refugiats ha estrenat la nova pàgina web

Serà una eina que els permetrà aglutinar la informació que genera l’entitat i recollir l’abast de les seves accions, i l’estrenen abans de la seva assemblea més important i del moviment pro-acollida que es viu a Catalunya i que culminarà a Barcelona al concert del dia 11 de febrer.

De moment a la nova web s’hi pot accedir a través de Calellaxrefugiats.wordpress.com, però properament compraran un domini i serà més fàcil trobar-la, ja que directament serà calellaxrefugiats.com

De la nova web n’ha parlat Ernest Vila, de Calella pels Refugiats: “Fa bastants mesos que hi anem al darrera. Treballem molt per Facebook i Twitter però creiem important tenir una web amb varies pestanyes, una de les quals amb un recull d’articles i llocs per on estem sortint. És obra d’un crack, el Berni, que n’ha fet el disseny i és qui porta les comunicacions i internet“.

Aquest dijous hi ha una assemblea de Calella pels Refugiats, que Ernest Vila ha definit més aviat com una reunió de treball per preparar i perfilar el festival «Acollidor» que es farà al maig a Calella.

Serà durant dos dies. Concretament el dissabte 13 de maig es farà la part nocturna del festival, amb concerts a la Fàbrica Llobet-Guri. I el dissabte dia 20 un festival de dia, amb participació de les entitats, dinar popular i xerrades. Vila. “És segurament l’Assemblea més important de les que hem tingut fins al moment. Portem un any treballant i la idea és seure i treballar amb el festival Acollidor del maig, i posar ja damunt la taula propostes d’actuacions concretes, ja siguin musicals, xerrades, debats, espectacles, dansa, teatre… No podem dir-ho però tenim ja confirmats grups de música bastant potents i volem que hi participi l’engranatge cultural i únic de Calella. Hi estan convidats els gegants, els castellers, diables, escoles de teatre, dansa i música. Tot ho estem aglutinant i dijous a les 8 del vespre a l’Ajuntament Vell hi posarem fil a l’agulla“.

Per altra banda, dissabte 11 de Febrer Ernest Vila assistirà com a representant de CalellaXrefugiats i de Pallasos en Rebeldia al concert multitudinari que es farà a Barcelona en suport a l’acollida de refugiats. Concretament Ernest Vila estarà a la zona d’entitats convidades i organitzadores que participaran, dalt de l’escenari, en la lectura del manifest. Ernest Vila: “Representaré CalellaXRefugiats, tot un honor per mi perquè amb tantes hores que hi estem dedicant és una cosa que ja forma part de mi i serà un plaer. Però la invitació oficial em va arribar per Pallasos en Rebeldia, com a representant seu a Catalunya. Faré la doble faceta. Compartiré llotja amb gent de Pro-Activa Open Arms, Stop Mare Mortum… la única pega és que estaré separat de tot el nucli de Calella, però serà per una bona causa“.

Finalment no han pogut organitzar cap autocar, però des de Calella sortiran desenes de persones cap allà i l’entitat vol aglutinar-les totes i fer junts el viatge.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *