El FESTIMATGE comemmorarà el 130 aniversari del naixement de Charles Chaplin

Foto-Film Calella dedicarà la quinzena edició del FESTIMATGE a recordar la figura de Charles Chaplin, actor i director de cinema, conegut popularment com a Charlot, pel personatge que va interpretar en moltes de les seves pel·lícules. Sobre ell es parlarà en bona part dels actes que tindran lloc entre el 4 i el 26 d’abril, en el marc d’un certamen que uneix cinema i fotografia per convertir Calella en capital de la imatge.

Coincidint amb el dia del naixement de Charles Chaplin, el 16 d’abril, el FESTIMATGE projectarà la pel·lícula El Gran Dictador. Serà un dels homenatges que Foto-Film Calella vol fer en aquesta edició del certamen a qui és un dels grans de la història del cinema. A més, la Nit Golfa farà un recorregut per la vida i obra de l’artista de la mà del cineasta Raül Contel. I per arrodonir-ho, es programarà una sessió de cinema mut amb l’acompanyament a piano en directe amb el mestre Paul Perera.

Una de les novetats d’enguany serà el joc Charlot als comerços, que amb la complicitat de les botigues de Calella convidarà a tothom a descobrir els títols dels films que amaguen els cartells que exposaran als seus aparadors.

De la secció de fotografia del FESTIMATGE 2020, en destaca les exposicions que es podran veure a l’Ajuntament Vell i a l’espai de 1.000 metres quadrats de la Fàbrica Llobet-Guri, amb la mostra El dia que vam dir prou, de Jordi Borràs.

Entre els actes habituals les exposicions de fotografia, projeccions de curtmetratges seleccionats al 26è Trofeu Torretes de Curtmetratges, tallers de fotografia, mostra de cinema 9,5mm dins la 47a Trobada Internacional del Cinema 9,5mm i el 44è Trofeu Torretes de Fotografia, que té encara la seva inscripció oberta fins el dilluns 24 de febrer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.