Calella per la Independència organitza el desplaçament a Perpinyà

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí assitiaran el pròxim 29 de febrer a Perpinyà a l’acte organitzat pel Consell per la República, aprofitant la immunitat que tenen com a diputats del Parlament Europeu. D’aquesta manera volen celebrar les últimes victòries judicials i condemnar la repressió que es viu a Catalunya. L’acte començarà a les 12 del migdia i està prevista que tingui una durada de dues hores. Segons els organitzadors es calcula que unes 50.000 persones es desplaçaran a Perpinyà per veure Puigdemont en terres catalanes. La territorial local de l’ANC-Calella per la Independència està organitzant un autobús des de Calella perquè tots aquells que vulguin puguin assistir a l’acte.

Calella per la Independència ha posat a la venda els tiquets per fer el desplaçament cap a Perpinyà al seu local del carrer Bruguera. L’autocar sortirà a les 8 del matí dels apartaments Toyka i tornarà a Calella al voltant de les 8 del vespre. El preu del tiquet és de 12 euros i, per al moment, han reservat un autocar, tal com ha explicat el portaveu de la territorial local de l’ANC, Josep Barri.

Hem organitzat un autobús des de Calella, i veiem que la demanda creix mirarien de fer-ne algun altre. Sortirà el mateix dia 29 al matí dels apartaments Toyka. Arribarem a Perpinyà al voltant de les 10, estarem tot l’acte, passarem allà el dia i cap a mitja tarda tornarem a Calella. Tenim previst arribar entre vuit i nou del vespre.

Per apuntar-se cal anar al local del carrer Bruguera (114) que estarà obert cada tarda de 18 a 20 per fer la inscripció i compra del tiquet.

Poden anar al local que tenim al carrer Bruguera 114, que estarà obert al públic de 18 a 20 h cada dia. En aquests moments tenim encarregat un bus de 55 places que venen al preu deu 12 euros. I estem una mica pendents de la demanda que hi hagi. Sabem que els pobles del voltant també han organitzat algun bus, per tant hi ha forces opcions de desplaçament.

L’acte es farà el pròxim 29 de febrer a les 12 del migdia al Parc de les Exposicions de Perpinyà. Des de l’ANC asseguren que serà bona oportunitat per tots aquells que vulguin tornar a veure a Puigdemont després del seu exili.

És un acte organitzat pel Consell per la República, del que l’ANC és un dels membres, i en ell intervindran diverses persones com el president Puigdemont, els consellers Comín i Ponsatí, i algun representant de la Catalunya Nord. L’acte tindrà una durada de dues hores.

França ja va anunciar que en cap cas detindrien Puigdemont a Perpinyà. Ho va explicar la portaveu del govern francès, Sibeth Ndiaye, qui va assegurar que al seu eurodiputat té la immunitat parlamentària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat