Un sopar al Disfrutar, regal estrella del SumaQuilòmetres

“Aquest Nadal, compres d’estrella” és el lema de la campanya del SumaQuilòmetres de Calella Centre Comercial, que s’activa aquest divendres 1 de desembre i funcionarà fins el 7 de gener del 2024. Es canvien els tradicionals viatges per sopars per a dues persones en alguns dels restaurants més prestigiosos de Catalunya. N’hi ha quatre a escollir, i un d’ells avui és notícia perquè ha sumat la seva tercera estrella Michelin: és el Disfrutar dels xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, que van iniciar el seu projecte gastronòmic a Barcelona després d’haver coincidit a la cuina d’El Bulli de Ferran Adrià. Les altres opcions són El Drac de l’Hotel Sant Jordi de Raül Balam, a Calella; Can Jubany de Nando Jubany, a Calldetenes (Osona); i l’Àbac de Jordi Cruz, a Barcelona.

Toni Llamas, president de Calella Centre Comercial, ho desvetllat els detalls de la campanya de Nadal d’aquest 2023 en una entrevista a LA CIUTAT.

Els participants podran escollir entre els àpats amb estrella per a dues persones i els vals de compra per imports que van dels 150 euros als 1.500 euros, opció que fa necessari omplir la butlleta de participació amb 20 adhesius. A banda, també se sortejaran sopars en restaurants de Calella Centre Comercial i entrades per anar al cinema i al teatre.

L’associació de comerciants distribuirà 150.000 adhesius i 20.000 butlletes entre la norantena d’establiments que s’han apuntat a la campanya de Nadal. Els repartiran entre la clientela per agrair-los la fidelitat i compromís amb el comerç local de proximitat.

Es poden consultar a la pàgina web calellacomercial.com o al perfil @calellacomercial a la plataforma Instagram.

El sorteig es farà per Ràdio Calella TV el dijous 18 de gener, a les 21h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *