Calella per la Independència organitza el desplaçament per a la mobilització de l’11S

Sortida dels autocars per la manifestació de la Diada del 2015
Sortida dels autocars per la manifestació de la Diada del 2015

La territorial local de l’ANC ha reservat set autocars per facilitar l’assistència dels calellencs a la mobilització independentista de la pròxima Diada Nacional de Catalunya. Sota el lema “A punt”, ANC i Òmnium Cultural organitzen una mobilització descentralitzada, que se celebrarà simultàniament en cinc punts del territori, per mostrar que el poble està preparat per començar la construcció de la República Catalana. Calella i la comarca del Maresme tenen assignats Barcelona com a punt de mobilització, en concret el tram 40. Si bé les inscripcions s’han de fet directament al web, des de la nova seu de Calella per la Independència es podran comprar els tiquets del bus i les samarretes commemoratives.

Calella per la Independència té en marxa la logística de la manifestació independentista de la pròxima Diada. Com en anteriors edicions, la territorial local de l’ANC s’encarrega de contractar els autocars que posarà a disposició de la ciutadania per facilitar l’anada al punt de mobilització assignat. En aquest cas, el tram 40 de la ciutat de Barcelona, que l’Onze de Setembre es presentarà al món com la República de les llibertats, la seu històrica de la sobirania i la futura capital de la República Catalana. En paral·lel, es produiran mobilitzacions a Salt, Berga, Tarragona i Lleida.

A Calella s’han reservat set autocars, menys que en diades anteriors. Josep Barri, de Calella per la Independència, descarta que acabi sent una marxa descafeïnada, tot i el caràcter descentralitzat. “Són tres autocars menys que els que vam reservar l’any passar, però els omplirem de gent de Calella (…) Sembla que hi podria haver una certa desmoralització però això queda contestat per les últimes actuacions del Govern espanyol i del TC, que ens tornen a presentar un 11S altament reivindicatiu i històric”, ha comentat Barri.

Calella per la Independència confirmarà en breu el preu del tiquet de l’autocar i l’hora de sortida, que es farà novament des de l’aparcament dels Toyca. La tornada serà en finalitzar el que és pròpiament la mobilització. “La intenció inicial és que tots tornin en el moment d’acabar els actes de la concentració en sí, a partir de les 17:14h i incloent la part d’actuacions; però cap es quedaria pels actes finals”, ha informat el membre de l’entitat.

A punt [per esdevenir la República Catalana] és el lema de la mobilització de la pròxima Diada. L’organització demana confirmar assistència formalitzant la inscripció a través del web apunt.assemblea.cat. D’aquesta manera s’assegurarà la plena ocupació de tots els trams que s’han anat distribuint pels diferents punts de mobilització.

En les pròximes setmanes es posaran a la venda les samarretes commemoratives que podran lluir tots els assistents a les cinc marxes simultànies. Calella per la Independència n’oferirà des del seu nou local, situat al carrer Bruguera número 114. “Hi serem matí i tarda, i allà es podrà fer la reserva de l’autocar i també comprar les samarretes, que no sortiran fins la segona quinzena de mes”, ha informat.

Des de l’entitat local es posa l’accent en què aquest 11S serà el tram final del procés cap a la independència, quan caldrà tornar a demostrar la musculatura del moviment que, per primera vegada en aquesta Diada, compta amb un Govern i un Parlament majoritàriament independentista, amb un full de ruta pactat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat