Calella tanca el juliol amb la millor taxa d’atur registrat dels últims set anys

Imatge d'arxiu

El Repor d’Atur de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme situa l’atur registrat de Calella del passat mes de juliol en el 13,18%, amb un total de 1.122 persones inscrites com a demandants de feina. És la millor dada recollida en els últims set anys en un mes d’alta activitat turística, un sector de pes en l’economia local.

L’última actualització de la taxa d’atur registrat de Calella, el passat juliol, rebaixa la dada intermensual en més de sis punts. Se situa en el 13,18%, respecte el 15,99% amb què es va tancar el mes de juny i el primer semestre del 2016. A la ciutat hi ha 1.122 persones inscrites a les oficines d’ocupació com a demandants de feina.

És el millor registre dels últims set anys, segons es desprèn de l’informe presentat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, que estableix la taxa comarcal en el 14,10%. Un nou descens que s’ha reflectit a tots els grups d’edat i a tots els sectors econòmics.

A nivell municipal, totes les poblacions han registrat descensos en l’atur, excepte Argentona, Cabrera de Mar, Sant Pol i Tiana. El bon comportament del mes de juliol ha fet que cap municipi de la comarcal superi el 20% de taxa d’atur.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *