Cremen 3.000 metres quadrats de vegetació forestal al voral de la C-32

Una àrea de 3.0000 metres quadrats de vegetació forestal va quedar afectada a resultes de l’incendi que es va declarar ahir a la tarda al voral de la C-32, al terme municipal de Calella. Va ser al punt quilomètric 120, a la part alta de Valldenguli. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 19.15h i van desplaçar-hi sis dotacions dels parcs més propers a la zona, que van estar treballant-hi fins a mitjanit per assegurar-se que el foc estava totalment extingit.

Bombers dels parcs de Pineda de Mar, Canet de Mar i Malgrat de Mar van estar treballant en l’incendi que va cremar 3.000 metres quadrats de vegetació forestal al vorals de la C-32, una zona de contrapendent on es va localitzar l’origen del foc, que va ser de poca intensitat però empès pel vent, circumstància que va mantenir-los en alerta remullant la zona fins a la mitjanit, quan es va donar per totalment extingit.

Les flames van arribar també fins a una barraca de fusta que hi havia a la zona, que va quedar calcinada. Durant la tarda-vespre, des de diversos punts de Calella es va poder veure l’espessa columna de fum que sortia del foc.

La Policia Local de Calella, que també hi va desplaçar tres unitats, va demanar a la ciutadania que no s’apropés al punt de l’incendi.

Pel moment no s’ha donat a conèixer la causa del foc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *