Calella per la Independència organitza el desplaçament per assistir a la manifestació de la Diada

La territorial local de l’ANC-Calella per la Independència ha posat en marxa la campanya perquè la mobilització independentista de l’11 de Setembre torni a ser massiva. Com cada any, des de Calella s’organitza un desplaçament en autobús per facilitar-ne l’assistència i, alhora, ha posat a la venda els packs amb les samarretes i altres productes de marxandatge. “Objectiu independència” és el lema de la concentració que tindrà l’epicentre a la Plaça Espanya de Barcelona. Al Maresme se li ha adjudicat el tram número 24, a la zona de Plaça Universitat.

Calella per la Independència ha posat a la venda els tiquets per fer el desplaçament al seu local del carrer Bruguera. El preu és d’11 euros i, pel moment, han reservat sis autocars, tal com ha explicat el portaveu de la territorial local de l’ANC, Josep Barri.

L’any passat vam fer uns 8 autobusos, desplaçant unes 500 persones. Per aquest any en tenim reservats 6. Sortiran de l’aparcament del carrer Tramuntana a les dues de la tarda. Qui vulgui una plaça del bus pot passar pel local i comprar el tiquet.

Enguany, el tram adjudicat al Maresme és el número 24, que correspon a la zona de Plaça Universitat.

La mobilització de la Diada 2019 es farà pels carrers que conflueixen a la Plaça Espanya i hi han previstes activitats durant tota la jornada.

Al matí hi haurà exposicions d’entitats cíviques i a la tarda la concentració que es farà a la Plaça Espanya i s’estendrà pels carrers del voltant formant una gran estrella. La idea que es vol traslladar és que, des de la diversitat, es conflueix en un mateix objectiu, que és la independència.

Al local de Calella per la Independència també s’han posat a la venda el lot de productes de la mobilització d’aquest any, que inclou la samarreta commemorativa. Està feta a Catalunya i d’un material mediambientalment i social sostenible.

És de color blau turquesa i porta el lema de la campanya “Objectiu independència”. El que pretén és reunir a tothom -sense renunciar ni a ideologies ni a orígens- per seguir un objectiu comú, que és la independència.

Calella és una de les ciutats maresmenques on es van vendre més samarretes, l’any passat: més de 1.500 unitats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.