Calella posa en valor la contribució del voluntariat local

Festa del voluntariat, l'any passat
Festa del voluntariat, l'any passat

Per tercer any consecutiu, i amb motiu del Dia Mundial del Voluntariat, l’Ajuntament de Calella celebrarà divendres una festa d’homenatge a les persones, membres d’entitats o associacions locals, que col·laboren de manera altruista en el desenvolupament de les diverses activitats i esdeveniments que tenen lloc a la ciutat durant l’any. És un acte a porta tancada que té com a principal objectiu fer-los un agraïment públic i encoratjar-los a seguir contribuint en favor del dinamisme de Calella. La trobada es farà a la sala polivalent que alberga el Museu del Turisme, que s’inaugurarà a principis del 2016.

L’alcaldessa de Calella ha posat de relleu la funció que tenen els voluntaris pel bon desenvolupament i l’impuls de les activitats i esdeveniments que es realitzen durant l’any. Aprofitant que el 5 de desembre es commemora el Dia Mundial del Voluntariat, aquest divendres i mitjançant convocatòria de les entitats i associacions locals, les persones que tenen aquesta vocació col·laborativa i altruista seran homenatjades. “Els demanem que ens diguin quines persones tenen aquest grau de compromís amb projectes col·lectius de ciutat”, ha dit Montserrat Candini, tot recordant que Calella és una societat rica en teixit associatiu.

L’homenatge es farà a la sala polivalent que tindrà el Museu del Turisme, a la Fàbrica Llobet-Guri, entrant pel carrer Sant Pere. “És un espai idoni per compartir-lo amb els voluntaris i agrair-los la seva feina entregada i anònima durant l’any”, ha afegit l’alcaldessa.

L’alcaldessa de Calella ha confirmat que la inauguració de l’equipament museístic es farà molt probablement a finals de la primera quinzena del mes de gener.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat