Calella “presumeix” d’IRONMAN a Fitur

Les dues proves d’IRONMAN són la “nineta dels ulls” de Calella pel que fa a l’activitat turística de la destinació i la seva projecció internacional. Aquest 2020 se celebra l’Any del Turisme Esportiu, i l’Agència de Turisme de Catalunya ha aprofitat el ressò de la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid per presentar el triatló com un dels seus productes estrella. A més dels responsables turístics del país, a l’acte hi va assistir el director regional d’IRONMAN al Sud d’Europa, Agustí Pérez, i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, qui ha celebrat la bona acollida rebuda.

L’alcaldessa de Calella, que ha reconegut que va viatjar a Madrid amb el “cor encongit” pels efectes del temporal Gloria, ha explicat que la primera presentació de l’IRONMAN a Fitur va causar sensació. Celebra que la prova reuneixi tot un munt de complicitats al seu voltant perquè això és una garantia de futur. En una entrevista a La Ciutat, Montserrat Candini ha revelat que des de la Federació Espanyola de Triatló es refereixen a l’IRONMAN de Calella com la segona més important del món.

La percepció que és una prova absolutament consolidada al territori, que l’impacte i el retorn econòmic de tenir 3.500 triatletes de 84 països, i que compta amb la complicitat i treball en xarxa per part de totes les institucions en favor del “nostre” Ironman. Això dona la tranquil·litat de pensar en el present i el futur.

L’alcaldessa de Calella ha lamentat els importants danys que ha provocat el temporal en destinacions com Malgrat de Mar, Pineda de Mar o Blanes; i comparteix la preocupació per com això pot impactar en la seva activitat turística. S’ha posat a la disposició dels seus alcaldes per ajudar des de l’Associació de Municipis de Catalunya en allò que creguin necessari.

Els desitjo que com a destinacions turístiques consolidades, Malgrat o Blanes, que tornin a la normalitat i puguin tornar a oferir un bon servei, que estic segura que és el que volen. Si nosaltres hem de créixer per la desgràcia dels altres no em sentiria gens còmode.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *