La CUP renuncia al pin de l’Ajuntament i a la targeta d’aparcament

Núria Freixas de la CUP “renúncia a qualsevol privilegi com a regidora”. Per això torna el pin de l’Ajuntament que es rep en el moment de consolidació del càrrec i la targeta d’aparcament que permet aparcar de manera gratuïta.

La regidora de la Candidatura d’Unitat Popular que ha rebut el pin de consolidació del càrrec i la targeta per utilitzar gratuïtament els aparcaments municipals, ha retornat juntament amb una carta de renúncia “dels privilegis que té com a regidora”, diu Freixas.

En aquest cas vam entregar el pin de l’Ajuntament, el que ens van donar el primer dia de consolidació del càrrec de regidora i la targeta de Gestvia, una targeta que et permet aparcar a qualsevol lloc gratuïtament. A més dèiem que no acceptaríem el possible lot de Nadal de Gestvia, ni qualsevol entrada a concerts o qualsevol espectacle que pugui haver-hi. Considerem que no hi ha d’haver cap privilegi, que som igual que el poble i que, l’única retribució pública és la que s’acorda al ple.

El codi ètic de la CUP reflexa que “no s’accepta cap regal, ni contraprestació de cap persona privada o pública”. L’única retribució pública que reben és la que s’acorda en el Ple.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *