Calella rep els Reis de l’Orient

Ses Majestats ja són a Calella i han començat a repartir somriures i màgia per tota la ciutat. Han arribat puntualment a les sis de la tarda i tot just treure el cap per la Riera Capaspre els ha rebut un castell de focs artificials i una munió d’infants il·lusionats que es deixaven la gola cridant a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Els tres Reis han fet una cavalcada per tota la ciutat, recorrent tot el carrer llarg, el Jovara, i tornant cap a la Plaça de l’Ajuntament pel carrer Església. Anaven acompanyats del seu seguici de patges i diferents carrosses d’entitats, com l’ADF, el Grup Pa, Vi i Moltó, el grup de percussió d’Udols de Foc i una carrossa amb personatges de dibuixos infantils portada per l’empresa FestaMusic, entre els quals hi havia dos dels protagonistes de la pel·lícula Frozen, la princesa Anna i el ninot de neu Olaf, a més de Doraemon, el Woody de Toy Story, un Minion…

Els nens i nenes els esperaven amb les mans ben obertes, per rebre caramels, i amb els braços oberts perquè saben que aquesta nit els deixaran tots els regals que han demanat. Això si s’han portat bé, és clar. La majoria creu que si, que han estat bons minyons i minyones, i per tant, esperen que demà no es trobin ni un tros de carbó.

Cavalcada2016_foto_familia_Ses Majestats han fet una parada durant el seu recorregut per la ciutat. Han entrat a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, on els ha rebut l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i regidors de l’Ajuntament. L’alcaldessa de la ciutat els ha encoratjat a repartir tots els regals aquesta nit malgrat el cansament que porten pel seu viatge des de l’Orient. Els ha dit també que els nens i nenes de Calella són molt bons perquè els seus pares els saben transmetre valors positius de solidaritat i amistat, uns valors que també transmet la mateixa ciutat de Calella.

IMG-20160105-01223La cavalcada ha seguit plàcida i lleugera per tota la ciutat fins a l’Ajuntament. Allà s’hi ha viscut un dels moments més esperats de la nit. Ha estat quan l’alcaldessa de Calella ha tornat a donar la benvinguda als Tres Reis i els ha donat una clau màgica que obre totes les portes de totes les cases de Calella. La clau l’han pujat fins al balcó la colla de Castellers de l’Alt Maresme. Els maduixots han fet un pilar i l’anxaneta ha donat la clau a l’alcaldessa, que també ha recollit en braços a la nena que coronava aquest pilar.

Amb la clau ja a les mans els Reis de l’Orient han saludat a tots els infants, i no tant infants, presents a la plaça i els han recordat que han d’anar a dormir aviat i deixar-los una mica d’aigua per als camells. D’aquesta manera ha començat la nit més màgica de l’any, que serà molt llarga i repartirà felicitat i regals a tothom que s’hagi portat bé.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *