El Catalunya Break celebra l’edició de primavera a Calella amb concursos de música, cant i dansa

L’associació cultural Festival&Contest ha portat per primera vegada a Calella el concurs internacional d’art que es celebra en dues edicions anuals: per primavera i a la tardor. La ciutat s’ha estrenat aquest cap de setmana amb el certamen en el qual hi han participat grups internacionals de música, dansa, balls tradicionals i circ. El Catalunya Break ha aterrat a Calella després que el consistori fes uns primers contactes amb l’organització en el marc d’una fira especialitzada en turisme cultural, a Rimini (Itàlia). La pròxima edició, i amb una programació més potent, tindrà lloc a l’octubre.

Així ho ha confirmat l’alcaldessa Montserrat Candini en declaracions a Ràdio Calella TV.

Han fet un espectacle de dues o tres hores per mostrar el que són però el més fort es farà a l’octubre (…) Bàsicament els participants venen de Russia, Uzbequistán, també grups espanyols. Des del primer moment ens va semblar que era gent que porten propostes artístiques de cant, dansa, també es plantegen fer-ne més endavant de disseny i pintura.

Aquest festival cultural, com d’altres que se celebren al llarg de l’any a la ciutat, contribueixen a la desestacionalització de la temporada turística perquè els participants contracten també l’estada en establiments d’allotjament a la ciutat.

Hem consolidat molt la nostra imatge com a ciutat que aposta l’esport, i també volem fer-ho per la cultura. No únicament la que organitzem des de Calella, sinó també acollint festivals internacionals.

L’empresa organitzadora també celebra festivals a Barcelona capital i a ciutats franceses, russes i italianes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *