Una classe de l’Escola Freta també es confina per un positiu per coronavirus

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Poc més d’una quinzena d’alumnes de sisè C de l’EScola Freta de Calella han quedat confinats fins l’1 d’octubre pel positiu d’un dels seus companys, confirmat aquest mateix migdia. Fonts del centre educatiu han explicat a Ràdio Calella TV que l’alumne feia dies que no anava a l’escola. Tots els afectats seguiran fent classe de forma virtual, en el mateix horari que han estat fent des de la setmana passada, quan va començar el curs 2020-21.

L’Escola Freta ha activat el protocol anti-covid-19 en el moment que se’ls ha confirmat el positiu de l’alumne d’un dels grups reduïts de sisè de primària. Aquest mateix migdia s’ha enviat una nota informativa a les famílies dels alumnes que comparteixen el grup de convivència estable, recordant-los que seguint amb les directrius de les autoritats sanitàries, i per un període de 14 dies, hauran de quedar-se a casa confinats. Això ens condueix fins l’1 d’octubre. Seran els professionals del CAP de Calella qui es posin en contacte amb els quarantenats per fer-los les proves de detecció del coronavirus.

El centre ha recordat que, malgrat aquest incident, les classes es seguiran donant de forma virtual i en el mateix horari: de 9 a 13 i de 15 a 17h. És per això que ja s’han repartit els dispositius informàtics perquè tots els alumnes puguin seguir normalment les sessions.

L’escola crida a tenir una actitud responsable i vigilant davant el risc de contagi

A través de Ràdio Calella TV, l’Escola Freta de Calella llança un missatge de tranquil·litat a totes les famílies del centre, comprenent la preocupació que poden provocar els esdeveniments que s’han precipitat aquest dilluns. Amb tot, recorden que s’està seguint el protocol de seguretat que es va elaborar per minimitzar els riscos de contagi, i en coordinació amb les autoritats sanitàries i educatives.

Així mateix, recorden la importància de mantenir una actitud vigilant i responsable en totes les actuacions del dia a dia per tal d’evitar la transmissió del coronavirus.

Quatre grups tancats a Calella en complir-se la primera setmana de curs

Segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, hores d’ara hi ha quatre grups escolars tancats per positius de coronavirus. Tres d’ells a l’Escola Pia –dos d’infantil i un de primària-, i aquest darrer de l’Escola Freta.

El Departament d’Educació ha actualitzat aquest migdia les dades d’incidència del coronavirus en l’àmbit educatiu. Al conjunt del país hi ha 303 grups confinats de 218 centres educatius. El 96% tenen tots els seus grups en funcionament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *