Calella reubica els actes de la programació cultural per les obres a la Sala Mozart

sala mozart

L’Aula d’Extensió Universitària de Calella trasllada les conferències del curs a Can Saleta. Aquest dimecres s’hi farà la primera sessió, sobre l’imperi romà d’Orient i a càrrec de l’historiador i escriptor Sergio Alejo, a la qual hi tindran accés només els socis i sòcies de l’entitat que no disposin dels mitjans tècnics per connectar-se en streaming. La resta d’alumnes del curs ho hauran de seguir telemàticament des de casa. Aquest format híbrid és la solució a la qual ha arribat l’Aula per poder continuar amb el fil de curs.

L’aforament a Can Saleta a hores d’ara és de 104 persones, amb la reducció del 70%, i al curs de l’Aula d’Extensió Universitària hi ha més de 200 alumnes inscrits. Un fet que, ara, ha obligat la junta a optar pel format semipresencial. I és que fins a finals de maig totes les xerrades es faran, de moment, en línia i a l’auditori de Can Saleta pels socis que no disposin d’un correu electrònic. La seva presidenta, Sílvia López, avançava la nova mesura a Ràdio Calella TV.

En principi l’Ajuntament ens ha derivat a Can Saleta. Com que l’aforament encara està reduït al 70%, el que hem fet és que les persones que no tenen un correu electrònic podran venir presencialment, i a la resta ho hauran de seguir des de casa en streaming. Els hi enviarem un enllaç i allà es podran connectar per seguir la sessió.

López ha avançat que ja s’ha comunicat el canvi d’emplaçament i modalitat a tots els socis, sigui per mitjà d’un correu electrònic o d’una trucada telefònica. També lamenta les circumstàncies canviants que estan englobant el nou curs, però assegura que és l’única solució que permet continuar amb el calendari programat.

Com ja explicàvem a tots els alumnes, lamentem les molèsties i la dificultat. Presencialment, és molt diferent, però tots saben que és una situació sobrevinguda, no és del nostre gust. És la manera que hem trobat per continuar amb el curs i no perdre el fil.

La primera xerrada que es farà a Can Saleta serà “L’imperi romà d’Orient” a càrrec de l’historiador i escriptor, Sergio Alejo. López assegura que és un apassionat del Món Antic i de les civilitzacions grega i romana.

Serà en el mateix horari de sempre, a les 18.30 h, aquest cop a Can Saleta i vindrà en Sergio Alejo, historiador i escriptor, per explicar-nos la història no tan conegut de l’imperi romà.

Les altres programacions regulars que es veuen afectades per les obres de la Sala Mozart són el Cicle Cultural i a més del Cicle Gaudí. La pel·lícula d’aquest mes de gener també es trasllada a Can Saleta amb entrades al preu de 4,5 euros que es podran comprar mitja hora abans al mateix equipament. El film que es projectarà és “Pan de limón con semillas de amapola”.

Pel que fa a les obres del Cicle Cultural, es faran al Teatre Orfeó Calellenc, menys tres que es realitzaran a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet.

Les obres de millora de la Sala Mozart es preveu que s’allarguin fins al mes de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *