L’skatepark guanya el Pressupost Participatiu del 2022

La ciutadania ha decidit que es creï un skatepark a Calella. El projecte de Patrícia Nicolau i Sergi Díaz ha estat la guanyadora del Pressupost Participatiu del 2022, havent aplegat 307 dels 762 vots que s’han recollit durant les tres setmanes en què s’ha pogut triar per un dels cinc projectes que van arribar a la fase final.

A la tercera ha anat la vençuda. La proposta per obrir un skatepark a Calella i evitar desplaçaments dels joves afeccionats a poblacions veïnes com Pineda de Mar ha estat la més votada en el Pressupost Participatiu del 2022. L’han defensat Patrícia Nicolau i Sergi Díaz, que han plantejat la possibilitat d’habilitar un espai d’entre 600 i 800 metres quadrats amb una pool d’asfalt, calaixos, rampes i baranes de salts.

El resultat de les votacions s’ha donat a conèixer a mig matí, per sorpresa dels proposants, que han reaccionat amb moltíssima il·lusió a micròfons de Ràdio Calella TV.

Estem súper contents, no ens ho imaginàvem per res, gairebé em poso a plorar. Ens hem mogut molt a través de contactes per aconseguir aquest skatepark pels joves de Calella, perquè aquí no hi ha res.

L’skatepart s’ha emportat 307 dels 762 vots recollits, havent-se doblat la participació de l’última convocatòria. Per darrera, la plataforma elevadora a les escales de la piscina municipal (184 vots), la reforma integral de la Plaça Conrad Prat (141 vots), la renovació de bancs i la instal·lació d’intel·ligents (74 vots) i la font ornamental a la Plaça del Bunyol (56 vots).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *