Calella revalida el seu compromís amb el turisme sostenible

platja web

Empreses, serveis i platges de Calella han rebut el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere. Un segell de reconeixement internacional que garanteix el compliment d’uns principis de sostenibilitat i millora. Calella ha estat reconeguda amb 8 distintiu; tres per les platges; la platja gran, la de Garbí i la de les Roques. Altres tres per establiments turístics; apartaments Atzavara, hotel Espanya i l’hotel Netpuno; un pel restaurant Peix Grillat i un per l’Oficina de Turisme. Aquest segell és una acreditació del Sistema de Turisme Responsable de l’Institut de Turisme.

L’any 2018 al Maresme van ser reconegudes 56 empreses i serveis; l’any 2019 en van ser 66; i en la darrera convocatòria del 2020, la xifra ha augmentat fins a les 75 empreses, serveis i destinacions.

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç són les que impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017. Al Maresme, però, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Empreses, serveis i destinacions s’hi poden adherir per aconseguir un reconeixement pel seu compromís amb la sostenibilitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat