Els geganters trien nou logotip per a la colla, un disseny del calellenc Albert Claramunt

12339068_915922281789326_8417020131852209257_o

Un disseny d’Albert Claramunt ha estat el guanyador del concurs convocat per la Colla de Geganters i Grallers de Calella per escollir un logotip nou. Mostra la silueta dels Gegants de la ciutat, en Quirze i la Minerva, sobre un fons blanc, i envoltat d’un marc del color lila de la camisa de la colla. Per a les lletres, Claramunt ha usat una tipografia moderna.

La Colla de Geganters i Grallers de Calella ha escollit el seu nou logotip, que tindrà la funció de complementar l’existent per a ser usat en formats de comunicació. De fet, el disseny és més sintètic i en comptes de diverses figures de la Colla només hi apareixen les siluetes del perfil dels Gegants de la ciutat, en Quirze i la Minerva, sobre un fons blanc. Tot està emmarcat amb el color lila que identifica la camisa dels geganters calellencs i el nom “Colla de Geganters de Calella”.

L’autor és el dissenyador calellenc Albert Claramunt, i la seva proposta ha estat la més votada pel jurat format per membres de la colla i persones especialistes. La notícia s’ha donat a conèixer a través del perfil de Facebook de l’entitat, aquesta mateixa setmana.

“Vam rebre propostes d’una trentena d’autors, en total uns 60 dissenys. Vam fer una primera trobada amb un equip amb de membres de la junta, tres membres convidats de la colla i una dissenyadora gràfica que va fer-ne una primera selecció de la qual en van sortir les tres finalistes. Es va obrir votació entre tota la colla i va resultar-ne guanyadora la proposta de l’Albert Claramunt”, ha exposat Christian Negre, membre de la colla gegantera local.

El nou logotip no substituirà l’existent, sinó que s’utilitzarà per qüestions concretes de comunicació o quan s’hagi de presentar en petites dimensions. Es trobaven ara que amb el disseny on hi apareixen els gegants i diverses figures de la colla acabava convertint-se en una taca confosa. “Mantindrem el tradicional per a formats més grans, com per exemple a l’esquena de la indumentària que portem -camises, polars, etc-, mentre que a la butxaca davantera de la camisa hi podria anar perfectament el nou logotip”, ha dit Negre.

Com a guanyador del concurs, Albert Claramunt rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *