Calella s’emporta l’impacte hoteler que deixa el torneig The CUP de Sant Pol

Avui comença The Cup a Sant Pol de Mar. Un torneig de futbol juvenil organitzat per l’Altlètic Club de Sant Pol, l’Ajuntament i Auria Sports.

En els dos grups hi participen equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Girona, el València CF o el Reial Madrid. Aquests vuit equips jugaran 16 partits, de 35 minuts per part, durant quatre dies. Del 17 al 20 d’agost.

En quant a l’impacte econòmic del torneig, Manu Campás, director de The CUP, ha assegurat que a Sant Pol de Mar no hi ha places hoteleres disponibles per a tots els equips i que la demanda se l’emporta Calella. “A Calella s’hi allotgen pràcticament tots els equips. Molts clubs de fora aprofiten que el torneig es fa a l’agost per fer una mica de vacances i estar amb la família“, ha explicat a Ràdio Calella TV.

Entre tots els equips que són de fora, es poden comptabilitzar més d’un centenar de persones que s’allotgen entre Calella i Sant Pol, on també hi passen estones. “Vénen a veure un partit, després va a la platja, dinen a Sant Pol, gasten al torneig. Fan molta vida a Sant Pol però després a la nit van a dormir a Calella“, ha dit Campás.

Aquest any l’organització ha volgut cuidar tots els eixos que fan possible el torneig: patrocinadors, jugadors i de manera especial els espectadors. “L’espectador disposa d’un pàquing amb capacitat per a 500 cotxes al costat del camp i gratuït. Dins el camp hem posat graderies supletòries per encabir tota la gent que li agrada el futbol i el vol veure de manera còmode. Aquest any hi hem afegit una àrea gastronòmica amb dos ‘foodtrucks’, un d’amanides, sucs i fruita; i un altre que prepara pizzes, hamburgueses i patates chips; a més del bar”, ha explicat el director del The CUP.

La majoria d’equips que competeixen aquest any ja ho havien fet l’any passat. Campás ha que de cara a futures edicions del torneig es plantegen ampliar les places: “Faríem tres grups i afegeríem una seu nova perquè tenim moltes peticions d’equips de renom i creiem que això pot donar molta difusió a tota la zona de Sant Pol, que és on ha nascut el projecte”.

El partit inaugural d’avui s’enfrontaran l’Atlètic Club de Sant Pol i el RCDE Espanyol, a les 7 del vespre. Recordar que l’entrada és gratuïta, tots els horaris i partits els podeu trobar al web www.thecup.es

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *