Les entrades per la 40a Fira de Calella i l’Alt Maresme es podran comprar online

Foto: Fira de Calella i l'Alt Maresme
Foto: Fira de Calella i l'Alt Maresme

Europa, Amèrica, Àsia i Catalunya protagonitzaran la 40a Fira de Calella i l’Alt Maresme. Una fira que celebra una xifra rodona i que s’aprofitarà per fer un recorregut per les diferents regions que han estat protagonistes dels diferents monogràfics. Avui, en una roda de premsa de presentació, s’ha fet pública tota la programació de la mostra que tornarà a comptar amb el format Fira-Festival, segell que el consistori porta anys potenciant. En aquest sentit, del 23 al 26 de setembre, el Passeig Manuel Puigvert acollirà el monogràfic, els 90 estands d’artesania i entitats, un espai de gastronomia i l’escenari d’actuacions per on passaran artistes com Roger Mas. Una de les novetats d’enguany és que la compra d’entrades es pot fer de manera online a partir de demà 15 de setembre.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha assenyalat que els 40 anys de la Fira de Calella i l’Alt Maresme ja són motiu de celebració, tot i que no es podrà fer com els agradaria. De fet, la situació pandèmica obligar a aplicar determinades mesures que limitaran l’aforament i el desenvolupament d’algunes activitats, però que Candini diu que no impediran gaudir d’aquest recorregut cultural, gastronòmic i artesanal.

Lògicament la fira mantindrà totes les normes marcades pel Procicat i que condicionen la Fira. Però això no ha estat un impediment per continuar apostant pel format Fira-Festival. De fet, mirant l’evolució dels darrers anys veiem com això s’ha consolidat i continuem apostant.

El monogràfic es dedicarà cadascuna de les quatre jornades a una regió diferent. Començant per Europa (dijous 23), Amèrica (divendres 24) Àsia (dissabte 25) i Catalunya i entorn (Diumenge 26). Durant les quatre jornades es faran espectacles molt vinculats amb les regions protagonistes. En aquest sentit es preveuen actuacions com la de l’occità Anda-Lutz, sessions de música jamaicana, un recital de Sílvia Comes i Joan Isaac, cantant Silvio Rodríguez amb Cita amb àngels o el concert de Roger Mas, qui presentarà el seu nou disc “Totes les flors”.

A més enguany, com a novetat també s’inclouran tallers que es faran en una zona dels laterals de la fira. Unes activitats per les quals caldrà inscriure’s a través d’un codi QR per respectar aforaments. Els tallers seran sobre temàtiques ben diverses com un de fang, de robòtica educativa, pintura o danses folklòriques de les diferents regions.

També es comptarà amb un espai dedicat a la gastronomia amb foodtrucks vinculades a les regions del monogràfic i amb la carpa del vermut de l’hospital. Una carpa que enguany s’amplia el nombre de taules i cadires per respectar les mesures anticovid.

Segons el gestor cultural, Marçal Girbau, la intenció és que en aquesta edició la fira continuï tenint un component pluridisciplinar fort.

Hem intentat fer programació que combini un seguit de valors. Programació diversa i enguany més que mai per la naturalesa de l’edició. És una programació pensada per famílies i per un públic el més divers possible perquè tothom s’hi pugui sentir cridat.

Una de les principals novetats d’enguany, és que seguint totes les mesures dictades pel PROCICAT, les entrades es podran comprar en línia al web de la fira. Es posaran a la venda a partir de demà i tindran un cost de 3 euros pels adults i seran gratuïtats pels infants i jubilats. Tothom haurà de treure una entrada per poder accedir i sortir del recinte. També s’habilitarà un punt de venda d’entrades físiques malgrat que es recomana comprar en línia. Aida Rodés és la responsable de la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Tothom ha d’adquirir una entrada. És la manera que tenim de controlar l’aforament i tenir una traçabilitat. Des del portal de la fira es poden comprar les entrades. Només pagaran els adults, però és imprescindible comprar entrades per tothom perquè tothom ha de tenir el QR que serà necessari per entrar i sortir. També tindrem una taquilla per les entrades de paper.

El president de la Generalitat i pinedenc, Pere Aragonès serà l’encarregat el pròxim 23 de setembre d’inaugurar la 40a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. La commemoració dels 40 anys de Fira també servirà per retre homenatge als regidors que han estat al darrere de cada edició. Es farà amb un acte institucional el divendres 24 h a les 17.30 h.

Enguany també es regalarà una totebag de commemoració dels 40 anys a tothom qui faci una compra a la Fira.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *