Calella té un dels índexs de sinistralitat laboral més baixos del Maresme

El 2018 va ser un bon any per a Calella quant al nombre d’accidents laborals que van comportar la baixa del treballador. Se’n van produir un total de 162, tant de greus com de lleus, cap de mortal; una bona notícia que també és extrapolable al conjunt de la comarca. Aquesta és una de les dades que es recullen en l’informe anual de sinistralitat que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, on s’indica que Calella, juntament amb el Masnou, Tiana, Mataró i Sant Iscle tenen els índexs més baixos de sinistralitat per cada 100.000 persones afiliades a la Seguretat Social.

83 calellencs i 79 calellenques van causar baixa laboral durant el 2018 com a conseqüència d’haver patit un accident en el seu lloc de treball. En total, 162 sinistres laborals de caràcter lleu o greu, cap de mortal.

Segons l’informe que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, al Maresme es van produir durant el 2018 un total de 3.716 baixes laborals; 83 més que l’any anterior. Pràcticament la totalitat van ser de caràcter lleu; la resta, greus.

Per sectors econòmics, els serveis són els que registren un volum més important (el 64,65% del total). Segueix la indústria (18,27%), la construcció ( 14,99%) i l’agricultura (2,09%). La indústria és l’únic sector que, en el darrer any, va tenir una reducció de la sinistralitat i la construcció és el que va registrar un increment més destacat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *