Calella torna a estar de moda

La 4ª edició del “Calella està de moda” clou amb una bona afluència de públic als diversos esdeveniments programats. La desfilada central va reunir unes 2000 persones, que van omplir l’espai habilitat a la Riera Capaspre.

Un dels actes que més crida l’atenció als visitants són els “Flaixos de moda“, on diversos models es situen dins els aparadors o davant dels establiments participants; s’han dut a terme tan divendres com dissabte al vespre i enguany han estat 30 els comerços que han vist com aquests particulars maniquís prenien vida pel centre comercial de la ciutat.

A l’acabar els flaixos, els diversos models, globus en mà, han abandonat els aparadors i han desfilat per la catifa vermella, situada divendres al carrer Església i dissabte a la Plaça Vicenç Ferrer.

Els més petits també han tingut els seus espais, amb diversos inflables i jocs instal.lats. També han pogut descobrir els secrets de la passarel·la en el taller infantil “sigues model per un dia”.

L’acte central del “Calella està de moda” ha tornat a ser la desfilada de diumenge a la Riera Capaspre. Els models han mostrat roba i complements dels estils més diversos. S’ha pogut veure roba casual, vestits de nuvi i núvia, roba infantil o moderns pentinats, entre d’altres. En total han estat dotze els establiments comercials de la ciutat que han participat en aquesta desfilada final.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat