Calella utilitza gairebé 23.000 bosses de brossa pels contenidors de la platja en una temporada

Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella ha acordat la compra d’un total de 22.950 bosses de brossa, de diferents colors i capacitats, per fer la recollida selectiva d’escombraries a la zona del litoral. És la quantitat que s’acostuma a utilitzar per una sola temporada i, en això, suposa una despesa de 5.354 euros.

Fer la recollida selectiva de la brossa a les platges i cales de Calella, on hi han distribuits diferents punts d’aportació per fraccions, implica gastar gairebé 23.000 bosses de plàstic. És la quantitat de què s’abastirà el consistori per aquesta temporada, a partir de l’adjudicació feta a l’empresa Makroplas.

Són de diferent color i capacitat: 2.910 bosses de color groc –per la recollida del plàstic–, 11.640 bosses de color blanc i 8.400 bosses de color marró.

Canvi d’empresa del servei de neteja de les platges

En paral·lel, el consistori ha adjudicat a l’empresa CLD Servicios Urbanos de Tratamiento de Residuos les tasques de neteja del litoral. En concret, d’arrossegament de la màquina que criba la sorra i en separa la brossa –que és propietat de l’Ajuntament de Calella–, també el seu manteniment, l’obertura de les rieres que desemboquen al mar i els treballs que extraordinàriament es puguin requerir com a conseqüència dels temporals.

El contracte és de caràcter plurianual, per les temporades del 2017 al 2019, i el preu d’adjudicació s’eleva als 113.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *