Aquest cap de setmana es posen a la venda les mascaretes solidàries per La Marató

la marato

Miquel Martí, membre de Calella x La Marató, ha explicat que per no perdre l’esperit solidari, aquest cap de setmana és vendre les mascaretes estampades amb el logotip de Calella x La Marató. Es podran trobar a la parada que muntaran al carrer Sant Joan dissabte al matí i a la tarda a la Fira d’Artesans. N’ha fet una tirada curta, de 300 unitats, i es venen al preu de 4 euros. Els beneficis aniran íntegrament per La Marató. Per la seva part l’assemblea vendrà fanalets solidaris i en alguns establiments de Calella s’hi podran trobar unes guardioles de La Marató per fer aportacions directe.

Miquel Martí, membre de Calella x La Marató, ha explicat que, per no perdre l’esperit solidari, aquest cap de setmana vendrà les mascaretes estampades amb el logotip de Calella x La Marató que ha fet ell mateix. Es podran trobar a la parada que muntaran al carrer Sant Joan dissabte al matí i a la tarda a la Fira d’Artesans. N’ha fet una tirada curta, de 300 unitats, i es venen al preu de 4 euros. Els beneficis aniran íntegrament per La Marató. Per la seva part l‘Assemblea vendrà fanalets solidaris i en alguns establiments de Calella s’hi podran trobar unes guardioles de La Marató per fer aportacions directes.

Finalment som unes poques entitats que hem decidit fer alguna cosa. Des de l’assemblea es farà la venda de fanalets solidaris, jo vendre mascaretes, concretament dissabte al carrer Sant Joan i a la tarda a la Fira d’artesans. I a més, en alguns establiments de Calella la gent podrà fer donacions a través de les guardioles que han posat perquè la gent pugui fer aportacions.

Martí ha tornat a lamentar que, paradoxalment per la Covid, enguany moltes de les tradicionals activitats que es feien, no s’hagin pogut realitzar per la situació epidemiològica. Amb tot, espera que el musical de l’ATSOC, previst pel febrer, acabi de donar un impuls final en la recaptació de Calella x La Marató.

És una llàstima que enguany hagi quedat tot mig paralitzat justament per la causa per la qual es recapten fons. Esperem que per febrer l’ATSOC pugui fer l’obra de teatre. L’any passat van fer una donació molt important i creiem que enguany serà igual. Esperem que d’aquí a febrer març tot es normalitzi una mica més i que puguem acabar de recaptar fons.

El dia central de la Marató serà aquest diumenge 20 de desembre, amb un programa especial que trasllada el plató a diversos centres sanitaris, per entrevistar a testimonis i professionals, valorant la feina que han fet. La bossa solidària es podrà anar omplint fins al març del 2021.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *