L’òpera prima de Pilar Palomero es projectarà avui a la Sala Mozart dins del Cicle Gaudí

“Las niñas”, una de les pel·lícules revelació del 2020, explica la història d’una nena d’11 anys, la Cèlia, i les seves vivències durant el període en què fa el pas de la infantesa a l’adolescència. Les actrius Andrea Fandos i Natalia de Molina, que interpreten la protagonista en les diferents etapes de la seva vida, encapçalen el repartiment d’un film coral, amb tints biogràfics, que ha dirigit la saragossana Pilar Palomero. Es podrà veure a la Sala Mozart (20h) dins del Cicle Gaudí, a preus reduïts.

La Cèlia viu amb la seva mare a Saragossa, on ha crescut sense qüestionar mai res de tot el que l’envolta. L’arribada de la Brisa a l’escola de monges on estudia i la seva amistat amb una colla de noies més grans que ella, l’empeny cap a una nova etapa. En aquest viatge, durant l’època de les Olimpíades a Barcelona i l’Expo de Sevilla, la Cèlia descobreix en què consisteix realment la vida, amb moltes veritats i algunes mentides.

La Sala Mozart aixecarà el teló per a la projecció de la pel·lícula “Las niñas”, a les vuit del vespre. L’entrada general costa 4,50 euros. Els titulars del Carnet Jove gaudeixen d’un preu especial per a l’entrada, de 3 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *