La Fira del Disc torna a Calella en plena efervescència del “vintage”

Durant tot el cap de setmana, col·leccionistes de música ocuparan la Plaça de l’Ajuntament per vendre i intercanviar discos. La trobada l’organitza el col·lectiu FiraDisc amb el suport de l’Ajuntament de Calella.

Àngel Querol, de FiraDisc, assegura que l’interés per les antiguitats i en concret els vinils està creixent entre els més joves.

“Tot el que és ‘vintage’, dels anys 60, s’està portant molt. I a banda del so, resulta interessant a nivell decoratiu perquè el vinil s’escolta i l’emmarquen com si fos un póster”, ha comentat.

A la Fira del Disc hi participaran quatre col·leccionistes de discs compactes i vinils. S’hi trobarà música de tots els temps i gèneres, que els passejants podran comprar i intercanviar. “Hi haurà música rock, pop, metal, jazz o blues. També discos descatalogats. L’important de tot plegat és el reciclatge, que la gent que tingui vinils que no fa servir, els poden portar i vendre’ls o canviar-los per d’altres. Així es convertix en una fira del reciclatge”, ha comentat el responsable de FiraDisc.

La Fira del Disc s’obrirà aquest divendres a les deu del matí i es farà també dissabte i diumenge fins a les nou del vespre a la Plaça de l’Ajuntament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *