Calella x Refugiats celebra demà dissabte una nova assemblea

Trobada de l'assemblea Calella pels Refugiats en una imatge d'arxiu
Trobada de l'assemblea Calella pels Refugiats en una imatge d'arxiu

Els membres de Calella per Refugiats han convocat per demà dissabte una nova assemblea, serà la catorzena que celebren des que es va constituir aquesta plataforma d’ajuda als refugiats. Entre els punts que abordaran hi ha la creació d’un festival solidari.

Es farà a partir de les 6 de la tarda al Museu del Turisme i, entre altres, es preveu debatre qüestions com ara la possible col·laboració entre Calella per Refugiats i Casa Nostra, Casa Vostra. N’ha parlat a l’Info Migdia Anna Missé, membre de Calella per Refugiats.

El tema central però a abordar durant l’assemblea de demà serà el de la creació i posada en marxa d’un festival solidari que serveixi per recaptar fons per als refugiats. Segons Anna Missé, de moment és una qüestió que s’ha de concretar i el primer que faran serà crear grups de treball per donar-li forma.

D’altra banda, demà també es donarà compte d’una de les activitats que es van fer fa dues setmanes i que va servir per aconseguir poc més de 400 euros per Calella per Refugiats com va ser l’espectacle Exili, promogut per ERC.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat