CalellaxRefugiats exigeix que l’arribada dels nàufrags l’Aquarius no es quedi en un simple gest simbòlic

AQUARIUS2

La plataforma local d’ajuda a les persones refugiades aplaudeix gir en la política d’acollida del Govern espanyol, que s’ha ofert a donar aixopluc a les 629 persones que hi havia a bord, però es pregunta si la decisió del nou executiu de Sánchez és puntual o, per contra, a partir d’ara s’ajudarà a qui ho necessiti i sense condicions. CalellaxRefugiats posa l’accent en la situació dels refugiats que ja han arribat a territori espanyol i no estan rebent tanta atenció.

El moviment calellenc considera necessària a nivell humanitari i polític la resposta que ha donat el Govern del PSOE a aquest nou capítol de la crisi dels refugiats a Europa. Perquè es garanteixen les provisions i els recursos bàsics a les persones que estaven a la deriva i perquè suposa un canvi considerable a la posició política que s’havia mantingut fins ara.

Amb tot, CalellaxRefugiats es qüestiona si l’executiu espanyol elaborarà un pla a llarg termini per a mantenir en el temps l’atenció a aquestes persones i per aconseguir la seva plena integració social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *