El 15 de juny entra en vigor la zona blava d’estiu

passeig

Gestvia, l’empresa municipal de la gestió viària a Calella, ha informat que a partir de divendres s’haurà de treure tiquet tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, per aparcar a les diferents zones blaves de l’àrea turística. A la zona Turisme Sud, la zona Toyca-Tramuntana i la zona Turisme Nord, s’allargarà fins el 15 de setembre.

Al pàrquing Les Palmeres, al Cementiri Vell, la zona blava estarà operativa els mesos de juliol i agost; al passeig de les Roques, entre els carrers Vall d’en Guli i Gaudí, la zona blava estarà vigent tots els dies festius i caps de setmana dels mesos de juliol i agost, de 9 del matí a les 22 de la nit.

En el cas de la zona Turisme Sud, que comprèn els carrers Turisme, entre la Riera Capaspre i el carrer Gaudí; el carrer Diputació, entre el carrer de Mar i el Gaudí; els carrers de Mar, Montserrat, Sant Jaume al lateral sud, entre el carrer de Mar i la Riera Capaspre i el Passeig de les Roques, s’ha de treure tiquet entre les 9 del matí i les 22 de la nit.

La zona Turisme Nord es troba als carrers Montnegre, entre Valldebanador i Vallderoure; al carrer Valldebanador, des de Sant Jaume fins a Benavente; el carrer Joan Maragall, entre Vallderoure i la Riera Capaspre; Ramon i Cajal, des de Vallderoure i la Riera, i el lateral nord del carrer Sant Jaume, la N-II, entre la Riera i Montnegre.

A la zona Toyca-Tramuntana, l’horari de pagament serà de dilluns a dissabte a les hores compreses entre les 9 h i les 14 h i de les 16 h a les 20 h.

A les zones blaves d’estiu es podran obtenir abonaments diaris oberts a tothom, no només als residents, al preu de sis euros. Aquests tiquets no seran vàlids per la resta de zones de Calella.

Des de Gestvia recorden que els vehicles empadronats a Calella poden aconseguir abonaments setmanals per residents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat