Gamell denuncia interessos polítics en la decisió de no obrir un procés ciutadà pel nom del Salicrú

Segons Xavier Gamell, l’impulsor del canvi de nom del centre educatiu calellenc, hores després que el Ple Municipal de l’Ajuntament aprovés per unanimitat obrir un procés participatiu per escollir el nou nom de l’escola, alguns partits es van fer enrere per no perdre vots.

A la tertúlia del programa La Ciutat, Gamell ha retret els interessos partidistes dels partits polítics, amb qui ha tingut una estreta relació per aconseguir unanimitat en la decisió de treure el nom de Doctor Carles Salicrú. També a la tertúlia, Josep Maria Parella també ha relacionat a l’AMPA del centre amb una futura plataforma d’esquerres.

El proper dia 27 de juny es votarà el nom de la nova escola. Les dues opcions són escola El Far i escola Mar Blava, propostes que s’han fet arribar per part de l’Ajuntament de Calella, el claustre de professors i l’AMPA.

Gamell ha defensat el nom d’El Far, argumentant que un dels elements del logotip del centre és un far i que a la Fàbrica Llobet-Guri, la nova ubicació, s’hi teixien mitges de la marca El Faro.

Aquí podeu recuperar el fragment de la tertúlia de La Ciutat en la que Xavier Gamell denuncia els interessos partidistes dels partits polítics.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *