20D. Campuzano (Democràcia i Llibertat) als sobiranistes: “No podem pensar que aquestes eleccions no van amb nosaltres”

campuzano

Democràcia i Llibertat ha estrenat l’agenda de campanya per a les eleccions del 20 de desembre aquí a Calella. Ho ha fet de la mà de Carles Campuzano, el número 2 de la llista per Barcelona, qui acompanyat de la diputada i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CDC), ha compartit un dinar-xerrada amb més d’un centenar de persones, aplegades a l’Espai Mercat. Campuzano ha insistit en cridar a la participació dels qui el passat 27 de setembre van reclamar a les urnes un estat propi per a Catalunya. Recalca que aquesta veu s’ha de fer forta també a Madrid per exigir disposar dels instruments per construir un nou estat que garanteixi drets i igualtat.

Democràcia i Llibertat -la coalició de Convergència Democràtica de Catalunya, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament- ha portat la campanya de les eleccions generals del 20-D a Calella. El missatge llançat pel seu número dos per Barcelona, Carles Campuzano, està dirigit al protagonistes de ‘la revolució catalana’ dels últims anys, als qui ha cridat a participar en els comicis i fer confiança a la candidatura liderada per Francesc Homs. “El que no podem pensar és que aquestes eleccions no van amb nosaltres i que ja hem desconnectat. Aquesta veu s’ha de sentir a Madrid, a través dels diputats i les diputades de Democràcia i Llibertat”, ha indicat el número dos de la coalició.

Considera cabdal que el clam sobiranista es faci fort també a Madrid per avançar en el procés de construcció d’un estat propi per a Catalunya en base als principis de benestar i igualtat. “La demanda de l’estat propi no és un abstracte ni està vinculada essencialment als sentiments i a la identitat, és sobretot una demanda a tenir els instruments per ‘recosir’ un país que ha quedat molt afectat per la crisi econòmica i que té una fractura social a corregir”, ha recalcat Campuzano.

Montserrat Candini ha acompanyat el número dos de Democràcia i Llibertat en l’acte celebrat a Calella i s’ha pronunciat en la mateixa línia: que cap sobiranista es quedi a casa el 20 de desembre. “No podem perdre ni un sol vot (…) Que tothom vagi a votar en clau de la llibertat que representa per al nostre país Democràcia i Llibertat”, ha manifestat la diputada i alcaldessa de Calella.

El número dos de la candidatura Democràcia i Llibertat detallava aquest matí a Barcelona que la reforma de l’estat del benestar per a Catalunya passa per invertir en polítiques de joventut i d’infància.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *