Can Villaret tanca després de 37 anys de negoci familiar

Can Villaret baixa la persiana. L’empresari Ramon Villaret es jubila i posa punt i final a aquest negoci familiar després de 37 anys rere el taulell venent roba interior i pijames al carrer Església. En el seu lloc hi veurem aviat un un establiment on es continuarà venent roba interior.

Ramon Villaret ha decidit jubilar-se. El botiguer ha pres la decisió conjuntament amb la seva dona i es mostra molt satisfet per la feina feta aquests 37 anys. Afirma que ha estat molt feliç rere el taulell de la botiga.

Jo he estat molt content i molt feliç darrere el taulell. És una feina que malgrat l’edat i les coses que han passat per arribat a pensar que ens jubilem, potser hagués continuat fent perquè m’agradava.

L’empresari calenllenc ha posat èmfasi en el fet que per tirar endavant un negoci familiar en aquest moment on tothom compra per Internet és important adaptar-se i oferir un plus en el tracte personal. Villaret ha recordat la millor època a nivell econòmic entre els anys 2000 al 2008, just abans que comencés la crisi.

Sobre qui ocuparà l’espai que deixa Can Villaret al carrer Església, el botiguer ha explicat que es continuarà vent un producte molt similar, roba interior de la marca Promise, amb seu a Sant Pol.

Seguirem veient roba interior. No dirà Villaret, dirà PROMISE. Directament ells no venen sino que ho franquicien amb unes noies de Premià. Aquestes noies de Premià ja tenen un Promise a Premià i un Calzedonia a Premià. Són gent emprenedora i volien muntar un Promise a Calella

El botiguer ha volgut aprofitar els micròfons d’aquesta casa per donar les gràcies als seus clients per tots aquests anys. Visiblement emocionat ha dit que la majoria ja són amics a qui espera continuar veient, aquesta vegada però, sense que el taulell enmig.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *