Es completa el mural decoratiu de la Plaça del Mercat

L’artista Bre ha estat treballant aquests dies a la Plaça del Mercat per completar el mural decoratiu que embelleix les parets mitjans que l’envolten. Quan es va dur a terme l’actuació de millora paisatgística, inclosa en el Pla Eix Sant Jaume, va quedar pendent el tram d’aparcament a l’aire lliure que dona accés directe a peu al carrer Sant Antoni. S’hi donarà continuïtat a la pintura que simula una façana d’habitatges amb botigues a la planta baixa.

El tinent d’Alcaldia d’Observatori de Ciutat i responsable del desenvolupament del Pla Eix Sant Jaume, Josep Torres, va explicar dilluns al ple que aquesta actuació complementària no suposa cap cost per a l’ajuntament. És una millora negociada amb el grafiter Bre, responsable també del mural de l’Escola Pia.

Quan vam contractar el mur de l’Escola Pia vaig acordar que, pel mateix preu, es remataria el que hi ha a la plaça del Mercat, sens cost.

Torres també va informar que el Pla Eix Sant Jaume contempla encara una tercera actuació similar al mur de l’església de Sant Agustí, a la confluència del carrer Balmes amb Sant Jaume.

En principi no hi ha cap mural previst, naturalment per aquest any i a partir del pressupost estem intentant mirar què podem fer perquè tenim una petita partida pressupostària. Haurem de parlar-ho.

El tinent d’Alcaldia d’Observatori de Ciutat va recordar que el Pla Eix Sant Jaume contempla la reducció de l’impacte visual dels murs existents al llarg de la carretera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *