Candini apel·la a la responsabilitat individual dels calellencs i calellenques en el seu missatge de Nadal

Alcaldessa_MissatgeNadal2020

Crit a la responsabilitat i a l’esperança col·lectives en el missatge de Nadal que l’alcaldessa, Montserrat Candini, ha adreçat al conjunt de la ciutadania a través de Ràdio Calella TV. Ha començat amb agraïments, als professionals sanitaris perquè “sense ells tot hagués sigut més complicat” i als empresaris i autònoms locals per la persistència i tenacitat de mantenir els negocis en les actuals circumstàncies d’extrema dificultat. “El teixit econòmic, que ha patit moltíssim, garanteix desenes i desenes de llocs de treball”, ha dit Candini, qui s’ha compromès com a cap del Govern Municipal a seguir al costat dels més afectats per l’impacte de la crisi social i econòmica que ha provocat la pandèmia mundial.

Des del seu despatx a l’Ajuntament de Calella, Montserrat Candini ha demanat als calellencs i calellenques que tinguin una actitud responsable davant la pandèmia perquè d’això en depèn la salut de tots.

De què serveixen els aplaudiments que s’han fet pels sanitaris si després no es compleixen les normes que ens donen les autoritats sanitàries. Insisteixo, apel·lo a la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres.

Candini ha donat a entendre que d’això també en dependrà l’economia local, molt castigada per les restriccions que s’han imposat i que, en alguns sectors, es mantenen amb molta duresa. Ha llançat un agraïment específic a tots els empresaris i autònoms que lluiten a diari per seguir al peu del canó perquè d’això en depenen també molts llocs de treball.

L’alcaldessa s’ha compromès a seguir al seu costat i ajudar-los en la mesura de les possibilitats que té l’Ajuntament. El mateix ha dit sobre les famílies que ho estan passant malament. A tothom, li ha demanat confiança en un futur millor i que permetrà deixar enrere un 2020 extremadament complicat i difícil.

Estic convençuda que ens en sortirem. Com a Govern hem donat resposta a les famílies vulnerables, a les necessitats puntuals que requerien major atenció, com també hem ajudat al teixit econòmic dins les nostres possibilitats. I ho seguirem fent.

En el tram final del missatge, Candini ha explicat que la vacuna obre l’esperança de recuperar la normalitat, que en el cas de Calella significa, entre d’altres, veure gent pel carrer parlant diferents idiomes.

Lluny de caure en el pessimisme, l’alcaldessa ha dit que el Govern Municipal s’ha dedicat en els últims mesos a treballar per assentar les bases per a una ciutat amb més equipaments i millors infraestructures i que, en els darrers mesos, això ha tingut els seus fruïts. Ha posat tres exemples: l’ampliació de l’hospital Sant Jaume, la donació de Can Saula i el projecte de cobriment de la part alta de la Riera Capaspre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat