Candini, nova assessora a la Diputació de Barcelona

Lúltiuma aparició pública de Candini va ser en els actes de la Diada Nacional de Catalunya (Foto: Ajuntament de Calella)

L’exalcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que va renunciar al càrrec el passat mes de maig per motius de salut, s’acaba d’incorporar a l’equip d’assessors de la coalició Junts per Catalunya a la Diputació de Barcelona. Segons consta en l’acta dels acors del ple de l’organisme del 23 de juliol, Candini ocupa un càrrec eventual de nivell 4, pel qual percebrà una retribució de 72.594,90 euros anuals. El fet és que l’agrupació local de Junts per Catalunya de Calella ha emès un comunicat per aclarir que Candini prestarà serveis a la coalició creada l’any 2019 i que posteriorment es va trencar, separant-se’n el PDeCAT. Ella ha estat proposada pels demòcrates.

Porten el mateix nom però no són un únic partit dins la Diputació de Barcelona. Això és el que puntualitza Junts per Catalunya de Calella en l’escrit que ha fet públic i en el qual aclareix que Montserrat Candini s’ha incorporat com a assessora de la coalició que Junts i PDeCAT mantenen dins la Diputació de Barcelona, i fins a final de legislatura.

El comunicat afegeix que la direcció de l’agrupació local de Junts per Catalunya no ha sigut ni informada ni tampoc ha requerit informació sobre la contractació.

COMUNICAT JUNTS CANDINI 20220928

L’exalcaldessa de Calella va començar a prestar el seus serveis el passat 15 de setembre en qualitat d’assessora, un càrrec de nivell 4.  Candini ha passat a ser un dels 124 càrrecs eventuals de la Diputació de Barcelona, entre assessors tècnics i de grups polítics.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *