Candini considera que el problema més greu d’Urgències té a veure amb les instal·lacions

L’alcaldessa de Calella ha reiterat en una entrevista al Bon Dia que el servei d’Urgències de l’Hospital Sant Jaume necessita una inversió important per tal de renovar i adaptar totes les instal·lacions als nous temps. Una necessitat que recentment ha traslladat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb l’objectiu que es pugui fer quan més aviat, millor.

Montserrat Candini ha dit que com a membre del Consell Rector de l’Hospital de Calella no té constància que els pacients estiguin desatesos. Segons ella, i a partir de la informació que els responsables mèdics de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva passen a tots els integrants del Consell Rector, els indicadors d’assistència mèdica, tant dels metges com d’infermers, estan un pèl per sobre dels que hi havia el 2010: “Jo no tinc la percepció com a membre del consell rector que es desatengui en absolut als pacients; el que sí que és veritat és que les característiques i la visualització de com està Urgències requereix un tractament molt diferent. Jo parlo bàsicament d’adequar totes les instal·lacions d’Urgències”.

L’alcaldessa considera que tots els hospitals, inclòs el de Calella, tenen pics en què les Urgències estan col·lapsades i com a exemple posa quan hi ha epidèmia de grip. Tot i això, preguntada per la diferent percepció que en tenen els treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre la situació actual, Candini defensa en tot moment la feina de la direcció mèdica: “I el director mèdic és el que coordina, i el director mèdic que ho coordina tot, és el que acaba tenint tota la informació; que el director mèdic vol més recursos, seguríssim; que el director mèdic es preocupa cada dia doncs per aquests recursos juntament amb el conjunt de la direcció, seguríssim; que ell més que ningú veu la necessitat de fer totes aquestes modificacions, seguríssim. I és en bona mesura les seves reflexions, que ens trasllada al consell rector, que fa que d’una manera molt clara li demani al president Puigdemont que això és absolutament prioritari i que es pugui fer d’una manera relativament ràpida”.

L’alcaldessa ha destacat que el president Puigdemont ha entès les seves demandes i que n’és conscient que s’ha d’actuar el més aviat possible.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *