Es pot continuar votant pel Premi Ciutat de Calella 2016

premi2016

La urna mòbil està instal·lada avui dijous, 31 de març i fins les 20.00h, a la Cooperativa l’Amistat per recollir les votacions dels calellencs per al Premi Ciutat de Calella 2016. Aquest dissabte es desplaçarà al Mercat Municipal i dimarts vinent, 5 d’abril, a l’Espai Caixa. Cada dia, a més, es pot votar a la planta baixa de l’Ajuntament i a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça.

Fins el pròxim dilluns 11 d’abril es podrà votar el Premi Ciutat de Calella del 2016, ja sigui a través de les urnes instal·lades de forma permanent a l’edifici de l’Ajuntament o a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça; o mitjançant les mòbils que es posaran en diferents indrets de la ciutat.

Aquest dijous 31 de març, i fins les 20.00h, estarà a la Cooperativa l’Amistat. Dissabte 2 d’abril es desplaçarà al Mercat Municipal (de 10.00h a 14.00h), i el dimarts 5 d’abril estarà a l’Espai Caixa del carrer Bartrina (de 17.00h a 20.00h).

Per votar, cal ser major d’edat i acreditar l’empadronament a la ciutat. S’haurà d’escollir entre els tres candidatures del Premi en la modalitat individual –Saül Gordillo, Sílvia López i Rut Martínez– i entre els candidats en la modalitat d’entitats –Agrupació Sardanista de Calella, Club Natació Calella i Grup Pa, Vi i Moltó–.

Els guanyadors es donaran a conèixer en la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella 2016 que tindrà lloc el divendres 15 d’abril a la Sala Mozart.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat