Candini es compromet a seguir treballant per reduir l’atur de Calella

L’alcaldessa de Calella fixa com a prioritària la dinamització de l’economia local per així reduir l’actual taxa d’atur, que és el del 15%. Ho ha dit en el tradicional missatge de Nadal, pronunciat des de l’Ajuntament de Calella, i en el qual ha fet repàs als principals esdeveniments que han tingut lloc a la ciutat al llarg d’aquest 2015 i ha parlat de les grans cites que s’acolliran durant el 2016 que tenim a tocar.

L’alcaldessa de Calella ha tornat a recordar que el Govern que encapçala continuarà posant totes les eines i instruments per dinamitzar l’economia i fer que es redueixi la llista de persones sense feina a la ciutat. Montserrat Candini reconeix que no està contenta amb el 15 per cent de promig d’atur que hi ha a la ciutat.

“No estic contenta amb aquest 15% d’atur. Des de la institució posem i posarem totes les eines i instruments per intentar dinamitzar l’economia de la ciutat, convençuts que no hi ha millor política social que la que genera economia productiva”, ha dit en el tradicional missatge de Nadal adreçat als ciutadans de Calella. “Hi estem treballant i continuarem treballant-hi”, ha afegit.

Montserrat Candini ha dit que el Nadal és un moment de retrobament familiar i d’amics; de temps per llançar missatges de compromís, de solidaritat i del que ella anomena «bona ciutadania». El Nadal és per Candini un bon moment per pensar en plural, en la col·lectivitat, tal i com fan al llarg de l’any tots els membres de les entitats i associacions de Calella. “Tenim una ciutat que cada any, dia rere dia, demostra i consolida que el Nadal són tot més que aquests dies. Amb la vostra actitud cívica i de treball; amb les activitats que es fan, amb el gest físic però també vital i de pensament d’aixecar la persiana. Amb el compromís de cadascú de nosaltres fem una ciutat més forta, solidària i compromesa en el benestar de tots els conciutadans”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Montserrat Candini ha fet un repàs als principals actes que s’han fet a la ciutat al llarg d’aquest 2015 que estem a punt de tancar. Ha destacat la celebració de la Capitalitat de la Sardana, un esdeveniment cultural de referència nacional que ha servit per homenatjar als sardanistes i, en especial, al desaparegut president de l’Agrupació Sardanista, Josep Riera. Ara, diu Candini, el relleu l’agafa Calella Vila Europea de l’Esport 2016. Un proper any que vindrà carregat d’activitats per mostrar a Europa com la ciutat de Calella practica els valors de l’esport com ara l’esforç, la tenacitat o el treball en equip.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *