Èxit de la Banyada Nadalenca

Participants de la banyada nadalenca en el moment de llençar-se a l'aigua.
Participants de la banyada nadalenca en el moment de llençar-se a l'aigua.

Molt contents i amb l’objectiu de superar els 500 inscrits més que complert. Així s’han mostrat els organitzadors de la Gran Banyada Nadalenca que el dia de Nadal, i després de 19 anys, es van tornar a llençar al mar.

Un dia esplèndid, diuen que va ser el millor de tots, que finalment va engrescar a 591 valents.

Lluís Barri és membre de la Colla No tinc Fred: “ha anat molt bé. Ha sigut fantàstic i el millor dia de totes les 19 banyades que portem. El dia era esplèndid, l’aigua a 16º, quan normalment està a 13º; era el dia ideal. Estem molt contents de les 591 persones que es van banyar i de tots els acompanyants que van ser molts.

Un esdeveniment més que consolidat del nadal calellenc que, com explica Lluís Barri, aquest any ha batut rècord de participació: “pràcticament cada any anem batent el rècord, però sí que aquest any ens havíem proposat superar els 500 i ho hem passat de llarg. Quan érem pocs espantava; tothom deia, mira aquest bojos !!, però quan ets tanta gent, l’un per l’altre, la gent s’anima.

Des de l’organització s’ha avançat que de cara a l’any vinent, i en motiu del 20è aniversari de la banyada, preparen una edició especial.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat