Candini insisteix que els diners de les multes per trencar el confinament han de ser per als ajuntaments

Control de la Policia Local durant el període de confinament
Control de la Policia Local durant el període de confinament

Des de l’inici de l’estat d’alarma, la Policia Local ha interposat 911 denúncies per trencar el confinament. Pel cap baix, les sancions podrien arribar superar el mig milió d’euros. Els diners els recaptarà la Generalitat de Catalunya però des de Calella, l’alcaldessa Candini reclama que siguin per als ajuntaments i els ajudi a afrontar les despeses derivades de la crisi del coronavirus. Així ho ha traslladat al conseller d’Interior, Miquel Buch, en una carta que li ha enviat aquesta setmana.

Candini ha reprovat públicament la decisió de la Generalitat de Catalunya de recaptar els imports de les sancions per trencar el confinament, a partir de les denúncies interposades per les policies locals. “Lluitaré al màxim perquè al final són els ajuntaments i les policies locals qui han fet els controls, han dedicat esforços i fet hores extres”, va dir en declaracions a Ràdio Calella TV.

En la carta que ha fet arribar al titular d’Interior del govern català, l’alcaldessa exposa que la pandèmia ha deixat una petjada social i econòmica molt gran i que d’aquí la importància de disposar d’aquests recursos per afrontar la recuperació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat