Candini: «La moció d’ERC no afegeix res al diàleg obert ja entre l’Ajuntament i ADIF»

L’alcaldessa de Calella considera que la moció que presentarà al ple d’abril el grup municipal d’ERC sobre els passos a nivell és «oportunista» i no aporta res a la comunicació que ella mateixa en nom de l’Ajuntament ja ha mantingut prèviament amb el president d’ADIF.

La mateixa Montserrat Candini es va adreçar per carta al president d’ADIF, Juan Bravo, per mostrar-li la seva sorpresa per haver-se assabentat pels mitjans de comunicació de la licitació dels projectes tècnics per suprimir diferents passos a nivell a tot l’Estat, entre ells el de Calella.

Candini demanava a Bravo poder participar de l’elaboració d’un projecte alternatiu als passos de nivell actual a través de la creació d’un grup de treball paral·lel amb tècnics de l’Ajuntament i d’ADIF. Un compromís que és total, tal i com es desprèn de la resposta del cap d’Àrea de Passos a Nivell.

Segons Candini, les alternatives que es posin sobre la taula hauran de tenir en compte les característiques de Calella, atenent als seus ciutadans i per l’impacte econòmic que es pugui derivar.

Preguntada per la moció d’ERC en què demana consens sobre aquesta qüestió, Candini creu que respon a un «oportunisme polític» i no afegeix res al debat ja obert entre ajuntament i ADIF.

Sigui com sigui, Candini ha designat el tinent d’alcaldia Jordi Sitjà com a interlocutor i coordinador del projecte entre ADIF i l’Ajuntament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *