Candini sap que Fiscalia “té interès en perseguir-la” per delictes d’odi

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, té coneixement que la Fiscalia de Barcelona “té interès en perseguir-la, suposadament per delictes d’odi” arrel de l’expulsió de la Guàrdia Civil de l’Hotel Vila de Calella el passat 2 d’octubre. Els agents van pernoctar durant dues setmanes a l’hotel, però les càrregues policials de l’1 d’octubre, dia del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, van provocar que gairebé un centenar de persones es concentressin a les portes de l’hotel per mostrar el seu rebuig a les forces de seguretat espanyoles.

Segons l’alcaldessa, 14 persones van resultar ferides en la manifestació ciutadana, havent de ser ateses a l’Hospital de Calella per contusions a cames, braços i a l’esquena pels cops rebuts per part dels agents. El ministre d’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha negat que es produïssin càrregues policials a les portes de l’hotel Vila durant la nit de l’1 d’octubre.

Montserrat Candini va ser acusada de coaccionar als propietaris de l’hotel perquè fessin fora als agents, tot i que Candini i la direcció de l’hotel ho desmenteixen.

Candini Hotel Vila

L’alcaldessa va declarar en el seu moment que no volia que les hotels esdevinguessin casernes, paraules que ha reiterat.

“Ho se per teletips que per part de la Fiscalia de Barcelona tenen interès en poder perseguir-me, suposadament per delictes d’odi, però no trobaran en cap moment ni res per escrit, ni res dit, ni res de res, de que jo instés això que ells diuen. Sí que és veritat que jo vaig dir a la concentració, i em reitero, no volem que els hotels esdevinguin casernes, això sí. Però no podran trobar ni un manifest verbal ni un manifest escrit de que jo instés als propietaris a que expulsessin a la Guàrdia Civil”

Candini ha assegurat no haver rebut cap tipus de notificació per part de la Fiscalia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *