Canvi a la gerència de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La junta del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’organisme que gestiona l’Hospital Sant Jaume i el CAP de Calella, entre d’altres; va aprovar divendres i per majoria el nomenament de Lluís Franch com a nou director gerent en substitució d’Iñaki Garcia Bernis. El seu nom va ser a proposta del nou president, Joan Guix, que va prendre possessió del càrrec l’1 de març i que volia un nou perfil per assumir la gerència.

Els membres de la junta del Consell Rector es van reunir divendres de forma extraordinària per acceptar el desistiment de la relació contractual amb Iñaki Garcia Bernis, que el juliol del 2017 va ser nomenat director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En la mateixa, es va aprovar el nomenament de Lluís Franch, a proposta de la presidència. Des d’avui

Lluís Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier, també compta amb un Curs en Alta Direcció d’ESADE i és MBA per la Universitat de Girona. Ha estat inspector mèdic adjunt a la Direcció de l’Hospital Trueta de Girona (1984-1986), ha estat cap de secció estadística de l’Àrea de Gestió 4 de Girona a l’Institut Català de la Salut (ICS) (1986-1989), també ha estat director mèdic del Sector Girona de l’ICS (1989-1991). D’altra banda ha treballat com a coordinador del Pla de Salut i cap de Planificació i Control de Gestió de la Regió Sanitària de Girona del Servei Català de la Salut (1991-2000), ha estat cap de Divisió d’Hospitals del Servei Català de la Salut (2000-2003) i Conseller Delegat-Gerent de l’Institut d’Assistència Sanitaria de Girona (2003-2012). Fins ara ha estat el gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.