Canvi de temps a la vista

Foto: Webcam Ràdio Calella TV

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja per demà dimecres, quan s’esperen xàfecs que afectaran la zona litoral, entre el Garraf i el Maresme, i els dos Vallesos inclosos, que localment podrien anar acompanyats de calamarsa o pedra. Les pluges es produiran a primera hora del matí i fins al migdia. A partir de llavors, s’obriran clarianes i s’imposarà el sol, que predominarà la situació meteorològica el que resta de setmana.

Hem deixat enrere l’onada de calor i es nota especialment avui, amb temperatures màximes clarament a la baixa especialment durant les primeres hores del dia, amb un cel tapat de núvols baixos que es mantindran durant la tarda. Els termòmetres fregaran els 30 graus a les hores centrals del dia.

La pròxima nit serà més fresca i es podrà dormir millor. De cara a demà s’espera l’arribada d’una banda de núvols baixos que taparan el cel i portaran xàfecs irregulars durant el matí, que podrien descarregar amb força moderada i, fins i tot, acompanyats de pedra o calamarsa. L’avís que ha emès el Servei Meteorològic de Catalunya acaba al migdia perquè després s’obriran clarianes i s’imposarà el sol. No obstant això, les temperatures es mantindran contingudes per sota dels 30 graus.

Serà un impàs, perquè dijous s’espera que torni a predominar el sol i torni la sensació de xafogor a primera línia de mar.

PREVISIÓ METEOMAR

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *