“Canviem la nit” i “3×3 Summer” les propostes d’oci dels i pels joves

“Canviem la nit” és la proposta d’oci alternatiu de l’Ajuntament de Calella a través de Calella Jove. És una iniciativa que motiva als joves amb diferents activitats que tenen premi: un dia a Portaventura World. Ja s’han omplert els 8 equips disponibles que hi havia, i ara el que encara està obert són les inscripcions al 3×3 Summer fins al 24 de maig, una de les propostes guanyadores dels participatius dels joves. Les inscripcions al Casal d’Estiu també estan tancades, però aquells que se’ls hagi passat la data són a temps de contactar amb l’Àrea d’Educació.

Una prova aquàtica, una gimcana i un escape room nocturns, en equip i, en joc, un dia a Portaventura World. “Canviem la nit” és la iniciativa d’oci alternatiu de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Calella. S’adreça als joves entre 16 i 20 anys, una franja que, segons la regidora de Joventut i Educació, Mariceli Santarén, quedava orfe d’activitats:

Són unes propostes d’activitats nocturnes entre maig i juny en què els joves de la ciutat, o que hi estudïin, es poden apuntar en equips mixtes d’entre 6 i 8 persones. Hi haurà una prova aquàtica el 24 de maig (22 h), una gimcana el 31 i un escape room o joc de pistes pel municipi el 7 de juny. En total ja hi ha apuntats 8 equips, que és el màxim de participants. D’entre ells, els dos equips que obtinguin més puntuació a les proves guanyaran un dia al parc d’atraccions de Portaventura World tots plegats.

Les inscripcions a “Canviem la nit” ja estan tancades i amb els equips formats, però el que encara està obert, fins al 24 de maig, són les inscripcions al “3×3 Summer“. Una jornada gratuïta de bàsquet al Pavelló del Parc Dalmau nascuda dels pressupostos participatius dels joves. Ho explicava Santarén aquest matí en l’entrevista a LA CIUTAT:

El “3×3 Summer” de Calella se celebrarà el 22 de juny, entre les 10 del matí i les 18 h. En un moment en què ja estaran en marxa els casals d’estius. El municipal d’enguany girarà a l’entorn de la temàtica del circ. Es farà a l’Escola La Minerva entre les 8 del matí i les 7 de la tarda:

Les inscripcions pel casal d’estiu municipal van tancar-se ahir, però encara hi ha oberta la possibilitat d’inscriure-s’hi posant-se en contacte amb l’àrea d’educació al 937 690 836.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *