L’itinerari de la passejada popular pel Torrent del Raig

La Coordinadora Salvem el Torrent del Raig (COSTORA) convida a tothom a participar de la passejada popular que es farà aquest diumene 19 de maig per descobrir els indrets més significatius i de més importància patrimonial del paratge natural. És la primera activitat que organitza des que es va presentar públicament com a moviment opositor a una futura – i ara hipotètica – construcció d’un nou enllaç sud amb l’autopista C-32. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, i no cal inscripció.

La primera passejada popular pel Torrent del Raig que organitza COSTORA, amb l’assessorament de Calella Marxa – que és una de les entitats impulsores – passarà per 9 indrets significatius del paratge popular.

Sortirà de la rotonda del nou supermercat Mercadona, a la part alta de la Riera Capaspre, i es dirigirà cap al primer punt de l’itinerari. Passarà per:

🌳 Alzina de Cal Bolet
⛺ Barraca Can Galceran
🏞️ Camps de Can Bufa
📍 Vista del Raig
🏞️ Rossinyol del Raig
⛺ Barraca del Capellà
🌳 Alzina de Can Fania
💧 Mina del Raig
🌻 Flors d’en Pujol

COSTORA també farà una conferència sobre espais naturals consolidats com a reserves alimentàries, tal com s’apunta podria fer-se al Torrent del Raig. Anirà a càrrec de l’arquitecte mataroní Agàpit Borràs, de l’Associació en Defensa del Patrimoni Cultural (ADEPAC), i el pagès santcebrianenc Josep Pla. Es farà el divendres 14 de juny a l’Auditori, dins del cicle que organitza l’Associació Amics del Patrimoni Històric de Calella. Portarà per títol: “El Torrent del Raig, una reserva alimentària per la Calella del futur”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *